tisdag, september 10, 2013


Veckobrev Gy. Sär vecka 37
 
Hej!
Hösterminen 2013 tuffar på och vi är nu gjort vår tredje vecka i skolan tillsammans med eleverna. Till antalet är eleverna lite färre i år, 26 elever mot tidigare 31. Det har varit roliga och intensiva dagar och det känns nu som allt börjar fungera med nya scheman och tider. Fortfarande kan vissa saker behöva ses över mer såsom lunchtider och klassindelningar, men vi jobbar med detta och hoppas att det snart ska fungera ännu bättre!  

Under hösten kommer vårdnadshavare och elever att bli kallade till ett utvecklingssamtal tillsammans med mentorn. Har ni däremot frågor eller saker ni vill prata om redan nu så tveka inte att kontakta oss. I detta brev finns mailadresser och telefonnummer.

 Idrott har vi på onsdagar, och upplägget vi har nu med olika valmöjligheter när det gäller aktiviteter och med två lärare fungerar riktigt bra. Dock önskar vi lite stöd och hjälp från hemmen när det gäller att påminna om att ha med idrottskläder, gympskor och duschgrejer.

Vid frågor och funderingar om idrotten går det bra att tala med
Annette Andersson 070-367 47 50 eller Gunnar Bäckström 018-727 25 16

Extraidrotten denna termin kommer att ligga på tisdagar klockan 15.00–16.00. Denna timme ligger alltså utanför skoltid och är därmed frivillig, men för elever som vill träna och röra på sig lite mer kan detta vara ett utmärkt alternativ! Vi har alltid personal med från skolan, och vi har tillgång till gymmet och ½ sal för ex. badminton, innebandy, pingis, fotboll etc. Kom gärna med egna förslag om vad ni vill göra!

Studiekontrakt, PUL-blankett och kontaktuppgifter ska fyllas i och lämnas in till skolan, har ni inte gjort det än ber vi er göra det så fort som möjligt!

Lite datum

o   10 september Hantverk går på teater, ”Omvägar”.

o   12 september Estet och fordon går på teater, ”Omvägar”.

o   16 september Hantverk besöker Fredens hus vid Uppsala slott.

o   17 september Estet besöker Fredens hus vid Uppsala slott.

o   18 september Fordon besöker Fredens hus vid Uppsala slott.

o   26 september Skol DM i friidrott på Studenternas. Frivilligt för eleverna att delta i tävlingarna. Gunnar tar upp anmälningar till 100 m, längdhopp, höjdhopp, kula, stafett. Föräldrar är välkomna dit för att heja på. Mer info om tider för starter osv kommer längre fram.

o   30 september Studiedag, eleverna lediga.

o   28 oktober - 1 november vecka 44 Höstlov

Vi ser fram emot en trevlig och fin höst tillsammans med er! MVH /Personalen

1 kommentar:

  1. Hoppas att ni får det roligt på SkolDM! :) Hejja Boland! När har ni öppethus?
    kram Ellen

    SvaraRadera