torsdag, augusti 22, 2013

Ht 2013

Höstterminen 2013 är igång. Idag börjar vi gå enligt schema och som ni märker har ni fått lite kortare dagar. Idrotten ligger kvar på onsdagseftermiddagarna och ni slutar samma tid, annars är det 14.30 som gäller förutom på fredagarna då ni slutat 13.15. Vilken lyx! Vi startade upp kiosken igår och från nästa vecka beräknar vi att vi ska kunna sälja mackor och bullar igen.
Vi är numera 25 elever på särskolan, varav 5 elever är nya. Eftersom vi inte är så många så hoppas vi på att kunna få en god sammanhållning och ett gott klimat mellan både elever och personal! Vår förhoppning är att alla ska känna alla!
Kul att ni är här igen, gamla och nya elever, gammal och ny personal!
Just ja, vi har ju lite ny personal. Kommer att berätta mer om dem och vilka de är i nästa blogginlägg!

//Sara

4 kommentarer:

 1. Härligt Sara! :) Saknar er alla. Jag funderar på och hälsa på er nån dag i september kanske. Har inte fb längre så ni vet,, men ni kommer väl att uppdatera på eran blogg eller?
  kram Ellen Lundberg!

  SvaraRadera
 2. Hej Ellen! Hoppas du mår bra, vi saknar dig med ska du veta! Kom gärna och hälsa på, men hör av dig innan så vi inte är ute på äventyr! :-) Vi kommer att fortsätta uppdatera här så ofta vi kan och har nått att skriva om!
  Kram/Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara. Jag hojtar till. :) Vad har hänt med eran fb-sida. Man kan kolla på andra fb-sidor, fast man inte har fb, länge.
   kram Ellen

   Radera
  2. Du jag vet faktiskt inte... ingen aning om vad det beror på!

   Radera