fredag, januari 18, 2013

Veckobrev 4


Hej och välkomna tillbaka!
Nu är julen och ledigheten över och den nya terminen är i full gång. Hoppas att alla har haft ett riktigt bra jullov och vilat upp sig ordentligt. Som vanligt är det alltid lite förändringar i början av terminen. Några har fått byta grupp och fått nya scheman, men nu börjar allting falla på plats igen. Esteterna är i full gång med en ny musikal, som vi under terminen kommer få se växa fram. Vi har även flera andra roliga saker att se fram emot.

o 21 och 22 januari
Till alla som går truck. Truckkursen är inställd på måndag och då är det vanliga lektioner på Sylvenius som gäller. På tisdagen är truckkursen och samling här på Sylvenius.
o 24 januari
Nästa vecka på torsdagen, blir det Disco som månadens aktivitet. Mellan
kl. 17-20 dansar vi järnet här på Sylvenius. Det serveras tacobuffé under kvällen. Om man vill får man stanna kvar efter skolan eller så åker man hem emellan. Sista anmälning och betalning (50kr) den 22 januari.
o 12 februari
Går hela skolan på teater. En trollkars bekännelser på stadsteatern kl. 13.00.
o 14 februari
Alla hjärtans dag café i matsalen. Musik, sång och fika i kärlekens tecken.
o 15 februari
Kompensationsdag för Öppethus kvällen vi hade i december. Alla är lediga!
o 18-21 februari
Sportlov!!
o I början av mars
Skidresa till Romme alpin under en dag. Se separat intresseanmälan och informationslapp för resan. Anmälningslistor sitter uppsatta i korridoren på Sylvenius.

Under den här terminen kommer det även att ske några personaländringar. Jimmy på hantverk jobbar idag sin sista dag. Ingvar har även han slutat. Janne har kommit tillbaka och kommer att vara här måndag, tisdag och torsdag. En ny assistent som heter Josefine kommer in extra när Peter är pappaledig.

Många varma hälsningar från personalen på Sylvenius.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar