torsdag, maj 10, 2012

Hälsa och träning!

Imorgon är det bara att ta med sig träningskläderna för då kör vi gymträning efter skolan! Vi åker/går ner till gymmet (på stora Boland) vid ca tjugo över två, sen gymmar vi så länge vi orkar! Häng på! Det kommer att bli jättekul, Sara och Lilla Anna är ledare för aktiviteten.
Fredagen den 25/5 blir den sista gymträningen för terminen, förhoppningsvis på morgonen denna gång! Men vill man träna efter skolan så går det också bra! Jag återkommer om vi kan få ledigt från ordinarie lektioner på morgonen så vi kan träna istället. Vill man vara med så måste man anmäla sig till mig, Sara. Kom ihåg att det är en frivillig träning och att vi gör det för att det är roligt! Att vi blir starkare och hälsosammare är ju en bonus som vi får på köpet!

Sen har vi ju Blodomloppet den 30/5 att se fram emot. Blodomloppet brukar vara en riktig folkfest och efter att vi kommit i mål så samlas vi och äter picnic ihop!
Både elever och personal deltar och ni som har anmält er till denna aktivitet lämnar 50:- senast onsdag nästa vecka.
Ett tips är att ni försöker komma ut och gå eller jogga några gånger innan loppet går av stapeln. Förhoppningsvis så får vi till det så vi kan komma ut och gå/jogga nån gång under skoltid också! Vissa har anmäl sig till sig 5 km och andra till 1 mil, allt efter sina egna förutsättningar.
Har ni egna förslag på hälsosamma och roliga aktiviteter så får ni gärna komma med förslag. Berätta om dem när ni har klassråd eller prata direkt med mig!
MVH/Sara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar