tisdag, oktober 11, 2011

Nu har vi spelat vår musikal igen

på Grand! Det gick bra och det verkade som det flesta tyckte att det till och med gick bättre än sist vi spelade den. Många positiva reaktioner och kommentarer har vi fått från publiken också!

Idag så var vi ett gäng som åkte ner till Grand igen, denna gång för att se en konsert med Raindogs. En jättebra konsert där det spelades låtar av Bob Dylan och Leronard Cohen.

På fredag är det dags för månadens aktivitet och denna gång är det DISCOBOWLING som gäller. För de elever som följer med är tanken att dessa stannar kvar efter skolan och äter lite varma mackor, och därefter åker ner till Fyrishov och bowlar i en timme.

Vecka 44 är det höstlov (alla elever lediga)och då börjar vi veckan med att ta med intresserade elever på en innebandymatch, Storvreta-Caperio/Täby på Fyrishov. Det är frivilligt att följa med, men vi i personalen som jobbar denna kväll tror att det kommer blir riktigt kul! Vi kommer att skicka hem en informationslapp till alla som vill följa med, så anmäl er nu till Peter! Han kan också berätta mer om matchen om vilka tider som gäller mm.

Bloggar mer en annan dag och hoppas kunna rapportera lite från hantverks- och fordonsprogrammet då!

1 kommentar:

  1. Vad roligt!
    Meddela gärna till hemsidan när ni uppträder, om ni vill, så får ni reklam den vägen också.
    Hälsningar,
    Dorothee

    SvaraRadera