torsdag, september 08, 2011

Muikalen, månadens aktivitet, teater och föräldramöte

I tisdags spelade esteterna upp Djungelboken på "Stora Boland". Vi spelade den i idrottshallen där de riggat upp en scen. Alla trodde dock att kineserna som var på besök på Boland skulle komma och titta men de hade redan åkt hem... snopet tyckte vi alla! Men vi fick publik i allafall, det var både elever från skolan, personal och lärare, rektorn och säkert några till! Föreställningen gemnomfördes med bravur, förutom lite ljudproblem och sena entréer. Annars satt texter och allt som det skulle. Då våran Kaahrin/Tabita var sjuk så fick en elevassistent hoppa in med en dags varsel. Kaahrin blev Kaahrl istället och det gick hur bra som helst! Tur att vi är så flexibla här på Syllen!

Ikväll, torsdag är det dags för månadens aktivitet. Vi ska gå på bio, ca 30 stycken elever med personal. Innan bion ska vi äta middag på skolan och har vi tur så blir det också lite efterrätt!

Imorgon, fredag klockan 13.00 ska esteterna på teater, "Hållplats 018". Vi kommer att åka buss ner på stan efter lunch och efter teatern slutar eleverna. De elever som åker taxi hämtas utanför Reginateatern.

Den 13/9 är det föräldramöte för årskurs 4 och deras föräldrar. Framtiden, arbete osv kommer att diskuteras. Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar