tisdag, september 07, 2010

HT 2010 ny termin, nytt utseende på bloggen!

På onsdag har våra ettor gått hos oss i tre veckor, blev nästan lite paff när jag tittade i almanackan, för det känns som de har varit här mycket längre än så...

Nytt för denna termin är att vi har fikat/frukosten direkt på morgonen, det vill säga 8.30-8.50 (gäller tisdag - fredag). Vi samlas i våra klassrum och har upprop och genomgång av dagen. Även fast vi har fika/frukost så räknas detta som lektion och det är lika viktigt att man kommer i tid nu som det varit tidigare! Är man sjuk eller har försovit sig så ringer man 018-183309 och anmäler detta.

Vi har fått fem nya i personalen och vi hoppas att de trivs lika bra med oss som vi gör med dem. De är i alla fall varmt välkomna hit! Vissa av våra elever har fått en ny mentor och andra har kvar sin gamla, givetvis kommer ni få träffa dem på utvecklingssamtalen som kommer nu under hösten! Vi börjar med årskurs 1 och mentorerna kommer att kalla till dessa träffar inom kort, om de inte redan gjort det.

En annan ny sak är att ALLA elever har idrott på samma tid, nämligen på onsdagar. Vi har då helsal med möjlighet att dela av för olika aktiviteter, vi har också tillgång till två gym + spinningrummet. Under idrottspasset deltar även en stor del av vår personal! Viktigt är att komma ihåg idrottskläder och inneskor. Ni får gärna hjälpa era ungdomar och påminna dem om detta!

Den 22 september mellan klockan 9-15 är det Friidrotts DM på Studenternas. Vi har många deltagare och det blir nog en trevlig tillställning även detta år!

Under "Kulturnatten" den 11 september får ni passa på att besöka Skrotcentralen. Mellan 16.15-16.40 spelar och sjunger nämligen några av våra elever under namnet Sylvenius go wild. Räkna med ös!

1 kommentar: