torsdag, april 29, 2010

Infobrev vecka 18-19

Informationsbrev

VT vecka 18-19, 2010


Hej!
Visst är det härligt med vår!? Snön är borta, gräset och blommorna kommer upp och fåglarna kvittrar! Faktiskt kan man nu också känna att sommarlovet inte är sååå långt borta trots allt... och man blir så glad när solen skiner!

På måndagar och fredagar fortsätter den frivilliga innebandy- eller gymträningen, och nu närmar sig även vår egen innebandycup, BOLANDSCUPEN! I dagsläget finns 6 anmälda lag och jag gissar på att vi kan ge dem ett bra motstånd även i år, då vi tränat järnet under hela våren! Vi har många grymma spelare som skjuter väldigt hårt (det kan jag och några andra som fått känna på hur bollarna svider i skinnet och lämnar fina röda märken efter sig intyga), och är både snabba och tekniskt duktiga! Och utöver detta så har vi väldigt kul när vi spelar, och det är väl det som är huvudsaken... eller?

VECKA 18

Klassråd på måndag som vanligt. Prata gärna lite och kom med idéer och förslag kring utflykter och annat skoj vi kan göra nu när studenten och skolavslutningen närmar sig!
I skrivande stund vet jag inget extra utöver än att det vanliga schemat följs.


VECKA 19
10/5 Följ med till Gävle och kolla på när Gefle IF spelar mor Helsingborgs IF. Vi åker vid 16 tiden och beräknar att vara tillbaka i Uppsala vid 22 tiden. Anmälan och mer info finns på anslagstavlan i korridoren.
11/5 Bolandscupen
13/5 Kristi himmelfärds dag, skolan stängd
14/5 Lovdag


Som alltid: Om du är sjuk, gör anmälan före 8.30! Är du sjuk i flera dagar bör du ringa varje dag som du är hemma. Det är viktigt att ni sjukanmäler för att ni inte skall få ogiltig frånvaro, dessutom visar det att ni kan ta eget ansvar, vilket är bra när ni ska ut i arbetslivet efter skolan.

Lägg gärna in telefonnumret i mobilen!
Estet: 018-18 33 09 Fordon: 018-18 33 19 Hantverk:018-18 33 21


Adresser där ni hittar information om skolan:
http://www.bolandgymnasiet.uppsala.se/
http://bolandgymnasietsylvenius.blogspot.com

Ta hand om er och varandra!
Mvh/personalen på Syllen

1 kommentar: