tisdag, mars 30, 2010

Veckobrev 13-14

Informationsbrev

VT vecka 13-14, 2010

Hej!

Denna vecka, måndag till onsdag, är ett gäng med elever från hantverk och fordon uppe i Järvsö! Skidåkning står på schemat! ”Lekledare” dessa dagar är Magnus och Anders H.

Veronika och Markus har idag tisdag åkt till Stockholm på studiebesök. Resterande elever från fordon och elever från estet b åker dit!

Lärar-Martin är ute på Jällaskolan denna vecka, med sig har han tre elever som repar för fullt till Jällashowen. Alla vi kvar här på skolan åker dit på torsdag den 1/4 klockan 9.30. Fikat tar vi klockan 9.00!

På torsdagen klockan 12.45 kommer vi att ha påsklunch tillsammans med tidigare inpraoelever och andra inbjudna gäster i matsalen här på Syllen. Innan lunchen hjälps vi alla åt att ställa i ordning och duka fint. Efteråt hjälps vi åt att plocka av. Ingen idrott denna dag!

Snart är det dags för Bolandscupen igen. Se till och häng med på våra träningar så vi har någon chans på bucklan!
Innebandyträning eller gym med Jimmy Hast på måndagar. Frivillig träning efter skoltid med samling klockan 16.00 utanför entrén till Sylvenius. Beräknat slut ca.17.30. Extra idrott även på fredagar för de som vill spela mera! Tid från klockan 13.00. Prata med Jimmy om ni är intresserade!


Från och med fredag den 2/4 är ni lediga, tillbaka till skolan kommer ni den 12/4.
Ha ett härligt påsklov!!!!


Som alltid: Om du är sjuk, gör anmälan före 8.30! Är du sjuk i flera dagar
bör du ringa varje dag som du är hemma. Det är viktigt att ni sjukanmäler för
att ni inte skall få ogiltig frånvaro, dessutom visar det att ni kan ta eget ansvar, vilket är bra när ni ska ut i arbetslivet efter skolan.

Lägg gärna in telefonnumret i mobilen!
Estet: 018-18 33 09 Fordon: 018-18 33 19 Hantverk:018-18 33 34Adresser där ni hittar information om skolan:
http://www.bolandgymnasiet.uppsala.se/
http://bolandgymnasietsylvenius.blogspot.com

Ta hand om er och varandra!
Mvh/personalen på Syllen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar